Lieve *|FNAME|*,


Bij deze bevestig ik je inschrijving voor de challenge innerlijk kind werk die start op woensdag 3 januari 2018.

Mogelijk heb je je aangemeld voor deze challenge omdat je verlangt naar meer liefde en vreugde in je leven.

Ik ga je in de periode 3 t/m 10 Januari meenemen naar de verschillende ontwikkelingsfasen uit jouw leven waarin je contact zal maken met fijne en minder fijne gebeurtenissen. Je gaat aan de slag met het koesteren van het kleine meisje of het kleine jongetje in jou.

Het kan zijn dat je in contact komt met onderdrukte niet geuite emoties. Dit betekent dat je alsnog de kans krijgt om deze gevoelens en emoties te uiten. Pak die kans! 

Deze oefeningen zijn bedoelt als ondersteuning in jouw proces van heling. Deze oefeningen zijn niet bedoeld als vervanging van therapie waarmee je misschien al aan het werk bent. Ze zijn ook niet bedoelt als vervanging voor een 12 stappen groep waar je misschien al in meedoet. Ervaar je bij het doen van de oefeningen zeer intense overweldigende emoties breek de oefening dan af en schakel een bevoegd therapeut in voordat je weer verder gaat.


Tijdens deze 10 dagen is het mogelijk je  ervaringen te delen in de geheime facebookgroep. Je kunt je nu alvast aanmelden. Indien je vragen hebt kun je dit in de facebookgroep doen of een bericht sturen door deze mail te beantwoorden.


Na de challenge geef ik op 14 januari nog een afsluitende gratis online training "in contact met je innerlijk kind" waarvoor je je nu alvast kunt inschrijven.


Tot 3 Januari.


Groetjes,
Claudia Krumme
Counselling Center Changes

>