01
Days
02
Hours
52
Minutes
11
Seconds

Halfjaar

programma

Startdatum groepsdagen

Vrijdag 6 September eerste groepsdag 0f november of januari (naar keuze)

Maximaal 8 deelnemers per groep maar meestal zijn het er 4 tot 6. Kleine groepen dus veel persoonlijke begeleiding.

4 groepsdagen waar we samen alle stappen doorlopen die nodig zijn om ongezonde relaties los te laten. Ik ga je leren hoe je de volwassene in jou kunt ontwikkelen zodat zij of hij kan gaan zorgen voor jou. Op deze manier heb je destructieve relaties niet meer nodig omdat je een onvoorwaardelijk liefdevolle relatie met jezelf ontwikkeld hebt. Vanuit dit nieuw verkregen bewustzijn ben je in staat om gezonde partners in je leven aan te trekken.

Wat doen we op een dag?

Je krijgt inzichtgevende oefeningen, meditaties, visualisaties,Transformational Breath ademsessies, Byron Katy, technieken uit de Cognitieve gedragstherapie, Innerlijk kind werk, delen werk, Mindfulness en nog veel meer wat jou kan ondersteunen naar die beste versie van jezelf. De meest liefdevolle, vreugdevolle, vrije versie van jezelf.

4,5 uur uur individuele therapie in te vullen naar behoefte variërend van 10 minuten gesprekken tot diepgaande 1,5 uur sessies.

De volledige basis onlinetraining die bestaat uit 24 online lessen waaraan je op je eigen tempo kan werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je relatieverslaving en de codependentie voor eens en voor altijd te doorbreken.

Video lessen, downloadbare instructiematerialen, meditaties, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de Cognitieve gedragstherapie, Innerlijk kind werk en Mindfulness.

Levenslange toegang tot de geheime besloten online groep waarin je steun kan ontvangen en steun kan geven. Een absolute meerwaarde in ieders proces. T.w.v. (onbetaalbaar).

Ongelimiteerd aantal gratis vraag en antwoord webinars en masterclasses t.w.v. (onbetaalbaar)

Je ontwikkelt de volwassene in jou, zodat zij of hij kan gaan zorgen voor het kind in jou

Destructieve relaties en de daarbij behorende strategieën, als pleasen, controleren, overmatig zorgen, verantwoordelijkheden overnemen etcetera heb je niet meer nodig en zal je voor eens en voor altijd loslaten. Je hebt een onvoorwaardelijk liefdevolle relatie met jezelf ontwikkeld en bent van alle gereedschappen voorzien om deze te behouden en op de eerste plaats te plaatsen

Vanuit dit nieuw verkregen bewustzijn ben je in staat om gezonde partners in je leven aan te trekken en te behouden indien gewenst.

Of 6 termijnen

€ 400 per maand

* levenslang gratis toegang tot de online leeromgeving

Let op: u bestelt een combinatietraject

Graag uw aandacht voor het volgende: Na betaling van de bestelling, kunt u de online training meteen op een computer of daarvoor geschikte tablet raadplegen. Door op “Betalen” te klikken ziet u af van uw herroepingsrecht en stemt u in met directe levering. U kunt een online training dus NIET annuleren. Weet u zeker dat u een bestelling wilt plaatsen? Op overige onderdelen blijft de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing.
>