Jaartraject

Relatieverslaving & CodependentieAls je er echt de tijd voor wilt nemen om aan de slag te gaan met jouw destructieve patronen rond relaties.

(maximaal 8 deelnemers)

Ben jij een zelfstandige en succesvolle vrouw of man maar wil het op het gebied van de liefde maar niet lukken, omdat je partners aantrekt die er emotioneel niet voor je zijn en je keer op keer verstrikt raakt in destructieve relatiepatronen? Word jij hier bijna wanhopig van en wil je voor eens en altijd afrekenen met deze hardnekkige dynamiek?

Ik weet als geen ander waar je doorheen gaat. Ook ik was succesvol op alle vlakken van mijn leven behalve in de liefde. Mijn vrienden en collega’s vroegen zich af hoe het toch mogelijk was dat zo'n leuke vrouw als ik iedere keer weer in een destructieve relatie belandde. 

>