11
Days
03
Hours
43
Minutes
05
Seconds

4 groepsdagen

Startdatum groep 

Vrijdag 13 december

of januari datum nog nader te bepalen

Als je grondig en samen aan de slag wilt

Maximaal 8 deelnemers per groep

4 groepsdagen waar we samen alle stappen doorlopen die je in der online training bent tegengekomen maar toch niet zo eenvoudig is om zelfstandig te doorlopen.

Samen gaan we aan de slag om:

-de volwassene in jou aan het roer te zetten

-te zorgen voor je innerlijk kind

-je innerlijke criticus minder macht te geven

-Je ware zelf te ervaren

-te voelen i.p.v. teveel te denken

 Ik ga je leren hoe je de volwassene in jou meer kunt ontwikkelen zodat hij of zij kan gaan zorgen voor jou. Op deze manier heb je destructieve relaties en strategieën niet meer nodig omdat je een onvoorwaardelijke liefdevolle relatie met jezelf ontwikkeld hebt.

 Vanuit dit nieuw verkregen bewustzijn ben je in staat om gezonde partners in je leven aan te trekken en te behouden, indien gewenst

Wat doen we op een dag?

We delen onze gevoelens

Je krijgt inzichtgevende oefeningen, meditaties, visualisaties,Transformational Breath ademsessies, Byron Katy, t, Innerlijk kind werk, delen werk, Mindfulness en nog veel meer wat jou kan ondersteunen naar die beste versie van jezelf. De meest liefdevolle, vreugdevolle, vrije versie van jezelf.

We gaan aan de slag met de thema's:

Schaamte en schuld

Parentificatie

Hechting

Grenzen

Zelfliefde

Vergeving

Door aan de groepsdagen deel te nemen gaan de online training veel meer diepgang geven en det theorie verankeren en beklijven.

Iedere groepsdag sluiten we de dag af met een sessie Transformational Breath® Al gevoelens die op de dag aangeraakt zijn worden in de middag geïntegreerd.

individuele therapie in te vullen naar behoeften.

Levenslange toegang tot de geheime besloten online groep waarin je steun kan ontvangen en steun kan geven. Een absolute meerwaarde in ieders proces. T.w.v. (onbetaalbaar).

Ongelimiteerd aantal vraag en antwoord webinars en masterclasses t.w.v. (onbetaalbaar)

Je ontwikkelt de volwassene in jou, zodat zij of hij kan gaan zorgen voor het kind in jou

Destructieve relaties en de daarbij behorende strategieën, als pleasen, controleren, overmatig zorgen, verantwoordelijkheden overnemen etcetera heb je niet meer nodig en zal je voor eens en voor altijd loslaten. Na deze groepsdagen kun je alle theorie in de praktijk brengenen heb je een liefdevolle relatie met jezelf ontwikkeld. Je bent voorzien van alle gereedschappen om deze liefdevolle relatie met jezelf te behouden en op de eerste plaats te zetten.

Vanuit deze liefdevolle plek zul je een magneet zijn om liefde in je leven aan te trekken die blij maakt.

Of 6 termijnen

€150 per maand

>